TERASE

TERASE

Modul system TERASE

MODUL SYSTEM SUSTAV TERASA JE FLEKSIBILAN, MODULARAN I VIŠENAMJENSKI SUSTAV ZA IZGRADNJU TERASA ZA ŽIVOT NA OTVORENOM, POVEZUJUĆI RAZLIČITE MODULE KAKO BI SE STVORILI JEDINSTVENA MIKRO OKRUŽENJA KOJA NADOPUNJUJU MODULARNE KUĆICE.

Uz prednosti brze gradnje i pristupačnosti, naši proizvodi nude konstruktivno jaču, energetski učinkovitiju, ekološki prihvatljivu alternativu konvencionalnim terasama.

Metalna konstrukcija terase čistih linija dizajnirana je u osnovnoj dimenziji jednog modula 3×3 m. Osim jednostavnog sastavljanja same terase, jednostavan dizajn dopušta da se dva ili više modula međusobno spajaju i time mijenjaju samu tlocrtnu površinu terase.

Na osnovnu konstrukcija podnožja modula terase od čeličnih pocinčanih elemenata vijčano se pričvršćuje završna podna obloga koja ovisi o odabiru korisnika.

Svaki modul terase može se nadograditi ogradom, stepenicama, pergolom ili paravanima po izboru kupca.

Veliki izbor materijala i dizajna nudi se za sve elemente nadogradnje.

Svi se elementi jednostavno pričvršćuju i mogu se montirati, mijenjati ili demontirati u bilo kojem trenutku bez ugrožavanja osnovne konstrukcije modula terase.

Modul pergole omogućava djelomično ili potpuno natkrivanje te se time proširuje koristan prostor za boravak u kućici i pruža mogućnost boravka na otvorenom i u slučaju lošeg vremena.

Paravani pružaju maksimalnu privatnost za korisnika i omogućuju korisniku da se odvoji od susjednih kuća ili dijeli terasu u manje mikro ambijente.

Zbog same uštede vremena i novca, modularne terase uspostavljaju se kao sljedeća revolucija u građevinskoj industriji.

MODULI TERASA

Svaki modul može primiti različite funkcije i ambijente. Osim izbora namještaja koji stvara blagovaonicu, vanjski salon, sunčalište, vanjski fitness i sl., terasa može biti opremljena vanjskom kuhinjom, vanjskim tušem ili spa centrom.

Korištenje različitih materijala i dizajna omogućuje da se terasa može prilagoditi svakom korisniku.

OGRADE

Kontaktirajte nas!

Pošaljite nam e-mail na INFO@MODUL-SYSTEM.HR ili nas nazovite na broj 099 604 1684