Model D

Model D

   Bruto površina: 42.00 m²

   Širina: 2.50 m + 2.50 m

   Dužina: 8.40 m

   Visina: 2.50 m

Kućicu MODEL D karakterizira fleksibilni interijerski raspored te različite mogućnosti međusobnog slaganja dva modula i pridružujućih terasa. Interijerski gledano, kućica Model D sastoji se od jednog potpuno fleksibilnog modula bez pregrada u kojem su smješteni dnevna sobe, blagovaonica i kuhinja, te drugog modula u kojem su smještene spavaće sobe i kupaonica.

TLOCRT

KARAKTERISTIKE

Kuhinja je opremljena velikim hladnjakom, pločom za kuhanje s četiri kuhala , usisnom napom, mikrovalnom pećnicom, sudoperom, perilicom za suđe te kuhinjskim visećim elementima i ormarima. Kuhinja je u potpunosti otvorena prema blagovaonici i dnevnom boravku.

U prostoru blagovaonice smješten je stol za blagovanje šest do osam osoba. Dnevni boravak koji se nadovezuje na blagovaonicu opremljen je sofom i naslonjačima, stolićem i TV jedinicom. Ovaj modul predviđen je za zajednički boravak i druženje korisnika. Staklene stijene postavljene duž jednog cijelog zida ovog modula omogućuju potpuno otvaranje prema terasi i maksimalno povezivanje interijera s prirodom koja kućicu okružuje.

Drugi modul upotpunjuje dio za spavanje s vije ili tri spavaće sobe ( ovisno o odabiru layouta) i prostrana kupaonica. Kupaonica je opremljena wc-om, tuš kadom, policama, umivaonikom i prostranim ormarićima u koje je moguće smjestiti bojler. Prozor u gornjoj zoni kupaonice omogućuje ulazak prirodnog svjetla i ventilaciju a istodobno korisniku pruža intimu korištenja. U ovom tipu modula postoji mogućnost za ugradnju odvojene kupaonice i wc-a kako bi se prostor maksimalno prilagodio većem broju korisnika.

U ovom modelu predviđene su tri spavaće sobe. Dvije sobe za bračnim krevetom (160×200 cm) ispod kojeg se nalaze ladice i pretinci za spremište, opremljene su ormarićem uz uzglavlja i velikim ormarom za spremište odjeće. Maksimalna iskorištenost prostora postignuta je ugrađenim spremištem u uzglavlju s ugrađenom rasvjetom. Drugi, nešto manji tip sobe je dječja soba s krevetom na kat (80 x 200 cm) za dvoje ljudi. Ispod kreveta i iza uzglavlja dječje sobe također su smješteni dodatni prostori spremišta, a mali ladičar i ormar pružaju maksimalan komfor korisnicima.

Veliki prozori u svim spavaćim sobama pružaju prirodno svjetlo u sobi i omogućuju prirodnu ventilaciju zraka.

Klizna vrata unutar kućice štede prostor te pružaju korisniku mogućnost da prostor ostavlja u potpunosti otvoren ili ga pregrađuje.

Interijerski dizajn moguće je slagati prema željama kupca koji pritom odabire boje, dekore i druge dekorativne elemente u kućici.

Fleksibilan tlocrt ove kućice omogućuje da se ona prilagođava različitom broju korisnika, te da se sam tlocrt, kao i broj spavaćih soba i kupaonica može mijenjati s vremenom ovisno o potrebama njenih stanara.

Ovaj tip modulne kućice prilagođen je za boravak 6 osoba, s mogućnosti boravka dodatne dvije osobe ukoliko se koristi sofa na razvlačenje u dnevnom boravku.

Uz ovaj tip kućice moguće je kombinirati jedan ili više modula terase.

MOGUĆNOSTI RASPOREDA

Modularni raspored kako kućice tipa D, tako i terasa omogućava brojne rasporede i slaganja modula, te time može zadovoljiti potrebe raznih korisnika.

Modul K1 – spavaći modul i modul K2 – dnevni modul mogu biti međusobno spojeni s pridruženom terasom duž jedne strane modula ili mogu biti izmaknuti s odvojenim privatnim terasama za pojedinu sobu. Moduli se mogu i razmaknuti pa kao prostor dnevnog boravka na otvorenom- terasa ujedeno služi i kao veza između dva modula.

Ako se moduli postave jedan okomito na drugi pruža se mogućnost postavljanja terasa u obliku slova L poput širokog trijema duž kuću.

Moguće je kombinirati dva spavaća modula i jedan dnevni u kombinacijom s velikom terasom koja tada postaje primarni prostor boravka na otvorenom i može se koristiti za razne sadržaje. Ovaj je tip rasporeda odličan za boravak dvije obitelji jer im omogućuje odvojene spavaonice i zajednički prostor za dnevna druženja.

Modul K1 – spavaći modul može se koristiti i samostalno kao spavaonice s kupaonicom uz pridružujuću terasu s ljetnom kuhinjom, blagovaonicom i dnevnim boravkom na otvorenom.

GALERIJA

Kontaktirajte nas!

Pošaljite nam e-mail na INFO@MODUL-SYSTEM.HR ili nas nazovite na broj 099 604 1684