Model C

Model C

   Bruto površina: 29,40 m²

   Širina: 3.50 m

   Dužina: 8.40 m

   Visina: 2.50 m

Kućicu MODEL C karakterizira fleksibilni interijerski raspored i otvorenost prema terasi što omogućuje prodor velike količine prirodnog svjetla. Interijerski gledano, kućica C sastoji se od središnjeg servisnog modula u kojem su smještene servisne prostorije kuhinje i kupaonice sa svim instalacijama i prostorima za odlaganje, te dva bočna modula predviđena za dnevni boravak ili spavaće sobe.

TLOCRT

KARAKTERISTIKE

Kuhinja je opremljena velikim hladnjakom, pločom za kuhanje ,mikrovalnom pećnicom, sudoperom i kuhinjskim visećim elementima te ormarima. Kuhinja se u potpunosti otvara prema terasi što omogućava direktnu vezu s vanjskim prostorom za blagovanje. Prostrana kupaonica opremljena je s wc-om, tuš kadom i dvostrukim umivaonicima. Na stropu kupaonice krovni prozor omogućuje ulazak prirodnog svjetla i ventilaciju. Uz bočne dijelove servisnog modula smješteni su prostrani ugradbeni ormari i police sa Tv-om za efikasnu organizaciju prostora spremišta te opskrbljenost potpunim komforom.. Dva bočna prostrana modula predviđena za dnevni boravak ili spavanje otvaraju se velikim staklenim stijenama prema terasi. Spavaće sobe mogu biti za par s krevetom od 160 cm širine, dvoje, troje ili četvero ljudi, dok se u isti takav prostor može smjestiti i dnevna soba ili mobilni ured. Klizna vrata unutar same kućice štede prostor te pružaju korisniku mogućnost da prostor ostavlja u potpunosti otvoren ili ga pregrađuje.

Interijerski dizajn moguće je slagati prema željama kupca koji pritom odabire boje, dekore i druge dekorativne elemente u kućici.

Fleksibilan tlocrt ove kućice omogućuje da se ona prilagođava različitom broju korisnika, te da se sam tlocrt može mijenjati s vremenom ovisno o potrebama njenih stanara.

Uz ovaj tip kućice moguće je kombinirati jedan ili više modula terase.

MOGUĆNOSTI INTERIJERSKOG RASPOREDA

2 OSOBE / 1 PAR

Centralni modul s prostranom kupaonicom i funkcionalnom kuhinjom otvorenima prema oba bočna modula upotpunjuju dva bočna modula. Jedan modul predviđen je kao prostor dnevnog boravka opremljen ugodnim kaučem i stolom za blagovanje s prostranim ormarima te upotpunjen stolićima i TV jedinicom.

Drugi bočni modul opremljen je velikim bračnim krevetom (180×200 cm) s pridružujućim noćnim ormarićima i ugradbenim ormarima. Prostor je opremljen Tv jedinicom i ugradbenom led rasvjetom iznad uzglavlja te rasvjetom na noćnim ormarićima i u stropu.

Ovaj tip kućice prilagođen je za prostrani boravak jednog para.

Uz ovaj tip kućice moguće je kombinirati jedan ili više modula terase.

2 + 2 OSOBE / 2 PARA / OBITELJ

Centralni modul s prostranom kupaonicom otvorenom prema oba bočna modula i funkcionalnom kuhinjom otvorenoj prema terasi. Jedan bočni modul predviđen je kao prostor dnevnog boravka s mogućnosti transformacije u prostor spavanja za dvije osobe noću. Opremljen ugodnim kaučem na razvlačenje i dvjema foteljama te prostranim ormarima i TV jedinicom ovaj transformabilan prostor omogućuje maksimalnu fleksibilnost korištenja.

Drugi bočni modul opremljen je velikim bračnim krevetom (160×200 cm) s pridružujućim noćnim ormarićima , ugradbenim ormarima i radnim stolom.

Ovaj tip kućice prilagođen je za prostrani boravak četiri osobe, dva para ili obitelji s dvoje djece.

Uz ovaj tip kućice moguće je kombinirati jedan ili više modula terase.

4 OSOBE

Centralni modul s prostranom kupaonicom otvorenom prema oba bočna modula i funkcionalnom kuhinjom otvorenoj prema terasi.

Oba bočna modula namijenjena su za spavanje i opremljeni velikim bračnim krevetima (180×200 cm) s pridružujući noćnim ormarićima i prostranim ugradbenim ormarima.

Ovaj tip kućice prilagođen je za prostrani boravak četiri osobe, dva para.

Uz ovaj tip kućice moguće je kombinirati jedan ili više modula terase.

5 OSOBA

Centralni modul s prostranom kupaonicom otvorenom prema oba bočna modula i funkcionalnom kuhinjom otvorenoj prema terasi. Jedan bočni modul predviđen je kao prostrana spavaonica za par opremljena velikim bračnim krevetom (160×200 cm) s pridružujućim noćnim ormarićima , ugradbenim ormarima i radnim stolom.

Drugi bočni modul predviđen je kao spavaonica za tri osobe, opremljena s dva kreveta (90×200 cm) i jednim dodatnim krevetom na kat (90×200 cm) te prostranim ormarima, stolićem i TV jedinicom.

Ovaj tip kućice prilagođen je za prostrani boravak pet osoba, obitelji s troje djece.

Uz ovaj tip kućice moguće je kombinirati jedan ili više modula terase.

6 OSOBA

Centralni modul s prostranom kupaonicom otvorenom prema oba bočna modula i nešto većom prostranom funkcionalnom kuhinjom otvorenoj prema terasi. Jedan bočni modul predviđen je kao prostrana spavaonica za par opremljena velikim bračnim krevetom (180×200 cm) s pridružujućim noćnim ormarićima i ugradbenim ormarima.

Drugi bočni modul predviđen je kao spavaonica za četiri osobe, opremljena s dva kreveta na kat (90×200 cm) te noćnim ormarićima i ormarima.

Ovaj tip kućice prilagođen je za prostrani boravak šest osoba, obitelji s četvero djece.

Uz ovaj tip kućice moguće je kombinirati jedan ili više modula terase.

2 + 2 OSOBE / 2 PARA / OBITELJI

Dva bočna jednako opremljena prostora predviđena su kao spavaonice za parove, opremljene velikim bračnim krevetom (160×200 cm) s noćnim ormarićima i ugradbenim ormarima te TV jedinicama.

Iz obje spavaonice koje su otvorene prema terasi pristupa se prostorima odvojenih prostranih kupaonica modernog dizajna s tušem, wc-om i dva umivaonika.

Dva prostora za spavanje međusobno se u cjelinu povezuju terasom koja služi kao prostor dnevnog boravka, te može biti opremljena eksterijerskom jedinicom kuhinje.

Ovaj tip kućice prilagođen je za prostrani boravak četiri osobe, dva para, te im pruža maksimalnu privatnost.

Uz ovaj tip kućice moguće je kombinirati jedan ili više modula terase.

GALERIJA

Kontaktirajte nas!

Pošaljite nam e-mail na INFO@MODUL-SYSTEM.HR ili nas nazovite na broj 099 604 1684