Model B

Model B

   Bruto površina: 23,70 m²

   Širina: 3.10 m

   Dužina: 7.60 m

   Visina: 2.50 m

Kućica MODEL B sastoji se od središnjeg dijela za dnevni boravak, spavaćeg dijela i kupaonice, te neizostavne terase. Uređenje interijera je jednostavno i funkcionalno, opremljeno s praktičnim elementima koji pružaju maksimalnu ugodu boravka.

TLOCRT

KARAKTERISTIKE

Dnevni boravak u kojem je smještena i kuhinja, opremljen je ugodnim dnevnim ležajem koji noću ima mogućnost pretvaranja u dodatni ležaj za dvije osobe, TV jedinicom i ormarima jednostavnog modernog dizajna za spremište iznad TV-a. Kuhinja je opremljena pločom za kuhanje, sudoperom, mikrovalnom pećnicom i prostranim hladnjakom. Kuhinjski ormarići ispod radne plohe i viseći projektirani su tako da se u njih može smjestiti i bojler, te perilica za suđe. Uz samu kuhinju prema prostoru za dnevni boravak smješten je stol za blagovanje koji kao takav služi kao dodatna radna ploha i šank, na njegova fleksibilnost i mogućnost rasklapanja nudi korisniku da kada se rastvori služi kao stol za blagovanje do šestero ljudi. Otvorenost prostora dnevnog boravka prema terasi koja pritom postaje još prostraniji, pruža maksimalnu udobnost boravka.

Spavaći dio, odvojen od prethodnog pregradom s dvojim kliznim vratima sa svake strane opremljen je velikim krevetom (160 x 200 cm) s policama uz sami krevet te uzglavljem i rasvjetom posebnog dizajna od pravog drveta. Svakoj strani kreveta pristupa se zasebno, te time maksimalno optimizira upotrebljeni prostor komunikacije. Spavaća soba omogućava i puno prostora za spremište, pa se tako kao prostor za odlaganje osim velikih ormara uz sami krevet može koristiti i prostor ispod kreveta s prilagođenim odjeljcima za odlaganje.

S druge strane prostora za dnevni boravak smještena je prostrana kupaonica opremljena umivaonikom, WC-om i velikim tušem.

Klizna vrata unutar same kućice štede prostor te pružaju korisniku mogućnost da prostor ostavlja u potpunosti otvoren ili ga pregrađuje.

Svaku kućicu moguće je personalizirati i urediti prema željama kupca koji pritom odabire boje, dekore i druge dekorativne elemente u kućici.

Ovaj tip modulne kućice prilagođen je za boravak 4 osobe, četveročlane obitelji.

Uz ovaj tip kućice moguće je kombinirati jedan ili više modula terase.

GALERIJA

Kontaktirajte nas!

Pošaljite nam e-mail na INFO@MODUL-SYSTEM.HR ili nas nazovite na broj 099 604 1684