Model A

Model A

   Bruto površina: 23 m²

   Širina: 3.05 m

   Dužina: 7.50 m

   Visina: 2.35 m

Kućica A sastoji se od središnjeg dijela u kojoj su smještene su kuhinja i kupaonica,dnevnog boravka na jednom kraju kuće i spavaće sobe na drugom, te terase. Uređenje interijera je jednostavno i funkcionalno, opremljeno s praktičnim elementima koji pružaju maksimalnu ugodu boravka.

TLOCRT

KARAKTERISTIKE

Dnevni boravak opremljen je ugodnim dnevnim ležajem koji noću ima mogućnost pretvaranja u dodatni ležaj za dvije osobe, TV jedinicom i stolom. Stol koji je smješten ispod TV jedinice koristi se za blagovanje dvije osobe, no po potrebi može se povećati i tada može služiti za četiri osobe. Otvorenost prostora dnevnog boravka prema terasi koja pritom postaje još prostraniji, pruža maksimalnu udobnost boravka.

Kuhinja je opremljena pločom za kuhanje, sudoperom, mikrovalnom pećnicom i prostranim hladnjakom. Kuhinjski ormarići ispod radne plohe i viseći ormarići iznad prostranog su dizajna te pružaju mogućnost da se u njih može smjestiti i bojler, te perilica za suđe. Na drugoj strani kuhinje koja ujedno služi i kao prolaz prema spavaćoj sobi i kupaonici smještene su police i zatvoreni ormar kao dodatno spremište.

Dva velika prozora u spavaćoj sobi omogućuju prodor dovoljne količine prirodnog svjetla, dok dekor zavjese pružaju mogućnost potpunog zatamnjivanja. Spavaća soba opremljena je velikim krevetom (160 x 200 cm) s policom iznad uzglavlja i uz krevet te uzglavljem s ugrađenom rasvjetom. Spavaća soba omogućava i puno prostora za spremište, pa se tako kao prostor za odlaganje osim velikog ormara uz sami krevet može koristiti i prostor ispod kreveta s prilagođenim odjeljcima za odlaganje. Soba je opremljena i s radnim stolom uz jednu stranu kreveta koji može poslužiti kao mobilni ured. Maksimalna iskorištenost prostora postignuta je i korištenjem kliznik vrata i staklenih stijena u cijeloj kućici.

Kupaonica, smještena uz prostor kuhinje opremljena je umivaonikom,ormarićem, policama, WC-om i velikim tušem. Kupaonski prozor omogućuje prirodno svjetlo i ventilaciju prostora.

Svaku kućicu moguće je personalizirati i urediti prema željama kupca koji pritom odabire boje, dekore i druge dekorativne elemente u kućici.

Ovaj tip modulne kućice prilagođen je za boravak 4 osobe, četveročlane obitelji.

Uz ovaj tip kućice moguće je kombinirati jedan ili više modula terase.

GALERIJA

Kontaktirajte nas!

Pošaljite nam e-mail na INFO@MODUL-SYSTEM.HR ili nas nazovite na broj 099 604 1684