IDEJA

IDEJA

MODUL SYSTEM kućice

KONCEPT MODUL SYSTEM KUĆICA PROIZAŠAO JE IZ MODULARNE GRADNJE KOJA DAJE BEZBROJ MOGUĆNOSTI SASTAVLJANJA KUĆICA I TERASA U JEDNU CJELINU PRILAGOĐENU VAŠIM POTREBAMA.
UPOTREBA SUVREMENIH MATERIJALA NAJVIŠE KVALITETE I INOVATIVNIH TEHNOLOŠKIH RJEŠENJA GARANTIRA TRAJNOST I MOGUĆNOST IZRADE POTPUNO PERSONALIZIRANOG DIZAJNA.
PRUŽANJE PROFESIONALNE PODRŠKE I ODRŽAVANJE NAŠA JE ZADAĆA KOJA VAM DAJE POTPUNU UDOBNOST I NEOPTEREĆENOST ZA MAKSIMALNI DOŽIVLJAJ ODMORA.

STANDARDIZACIJA

Prilagodba individualnim potrebama i stilu života

“Modul system” pruža pomno razrađen i jedinstven modularni sistem dizajna i opreme prilagođene Vašim potrebama, od veličine kuće, spajanja modula, do suvremenih dizajnerskih rješenja interijerskih i eksterijerskih završnih obrada, ventiliranih fasada, koje su personalizirane i prilagođene Vašem individualnom stilu i načinu života.

PRIJEVOZ I MONTAŽA

Jedinstveni sustav prijevoza

“Modul system” odlikuje se pomno razrađenim i jedinstvenim načinom transporta i montaže kućica na parceli. Sustav spajanja i montaže na postojeće instalacije atestiran je od strane naših stručnjaka sve do potpune završenosti i puštanja u pogon.

POTPUNA OPREMLJENOST

Spremna za useljenje

Koncept zasnovan na modulu u potpunosti je opremljen za trenutno useljenje, po sistemu “ključ u ruke” sa najmodernijim aparatima i elektro uređajima, klimatizacijom i ventilacijom, dizajnerskom sanitarnom opremom i rasvjetom. Pri izradi ormara, kuhinje i ostalog namještaja korišteni su inovativani i kvalitetni materijali i dekori. Dodatni komfor pružaju automatizacija kućice , tehnološki inovativna rješenja i vrhunski elektronički uređaji.

PROFESIONALNA PODRŠKA

Vaša udobnost je naša briga

Pružamo profesionalno praćenje projekta od ideje do stavljanja proizvoda u funkciju, te daljnju podršku oko održavanja sa mogućnostima izmjene i prilagodbe novitetima u dizajnu interijera i eksterijera , koji prilagođavamo novonastalim individualnim potrebama. Sa svojim sustavom praćenja “Modul system” pruža Vam profesionalnu podršku usluge zamjene rezervnih dijelova i dodataka, te održavanje i potpunu brigu oko proizvoda sa mogućnošću nadogradnje za potpuni komfor naručitelja.

POUZDANOST I TRAJNOST

Kvaliteta u kojoj se uživa godinama

Naš tim stručnjaka razradio je inovativan sistem konstrukcije u koji je implementirao nove suvremene materijale i postigao iznimnu pouzdanost i trajnost kućice. Pružamo cjelovito rješenje kućice, od konstrukcije, fasade, do namještaja koje sami izrađujemo uz renomiranu kontrolu kvalitete u cjelokupnom postupku proizvodnje.

EKOLOŠKA OSVIJEŠTENOST I ENERGETSKA UČINKOVITOST

Ekologija i ušteda na prvom mjestu

Briga o okolišu, prirodi i niskoenergetici očitava se u svakom detalju “Modul system” kućice. Neke od karakteristika su korištenje niskoenergetskih A+ uređaja i opreme za uštedu energije, toplinskoizolacijske ovojnice koja je napravljena s pojačanim toplinskim svojstvima niskoenergetske učinkovitosti te korištenje biorazgradivih i prirodnih materijala.

Ekološka osviještenost pri izgradnji i opremanju interijera i eksterijera bitan je faktor pri izradi svake naše kuće.

PROTUPOŽARNA ZAŠTITA

Brinemo za Vašu sigurnost

Sigurnost korisnika jedna je od ključnih stvari koju smo ukomponirali u “Modul system” kućice. U izgradnji su korišteni protupožarni materijali A klase negorivosti (mineralna vuna) u kombinaciji sa postavom protupožarnih aparata i deka u interijer. Kroz sustav pametnog upravljanja u kuću je integriran alarm sa sustavom individualne ili centralne vatrodojave.

MIKROCIRKULACIJA, KLIMATIZACIJA I VENTILIRANA FASADA

Kuća koja diše

Za ugodan boravak u interijeru bitna je mikrocirkulacija zraka koja se postiže pravilnom izmjenom zraka čak i kada je prostor u potpunosti zatvoren. U tu svrhu osmislili smo sustav ozračivanja kojim se postiže mikrocirkulacija zraka, dok korisnik boravi u zatvorenom prostoru, i onemogućava nastanak kondenzacijske vlage i pljesni unutar konstrukcije kućice. Sustav SPLIT klima jedinica pruža korisniku standard ugodnog življenja. Krilatica “Kuća koja diše” proizašla je iz postignute ugodne mikrocirkulacije prostora te iz vanjske ovojnice, ventilirane fasade koja pospješuje strujanje zraka i stvara ugodnu mikro-klimu u kući.

Kontaktirajte nas!

Pošaljite nam e-mail na INFO@MODUL-SYSTEM.HR ili nas nazovite na broj 099 604 1684